Bog På Vej !

Strandhøstbogen udkommer til foråret 2024

på Mussmann Forlag

Jeg har skrevet forlagskontrakt med Mussmann Forlag og er gået igang med strandhøstbogen.

Den kommer til at guide dig til at samle, fange og tilberede det store udvalg af strandurter, fisk, tang, skaldyr og bær, der findes langs de danske kyster.

 

Strandhøst henvender sig til læsere, der er interesserede i mad, natur, bæredygtighed, naturlige råvarer og afstressning i naturen. Det er en oplagt bog til sommerhusejeren og den gastronomisk interesserede, der vil udforske naturens vilde råvarer og opleve de unikke smage, man forbinder med Michelin-restauranterne og det nye nordiske køkken.
Læseren får konkret viden om  forskellige velsmagende strandurter, fisk, østers, tang, krabber og muslinger. Her er alt, hvad der er værd at vide om råvarernes leve- eller voksesteder, kendetegn, fangstmetoder, sæson og hvordan man anvender alt det vilde i køkkenet. Råvareafsnittene er opdelt i de fire årstider.
Formålet med bogen er at hjælpe og inspirere læseren til at komme mere ud i naturen og bruge den aktivt. Havet og kysten er populære udflugts og feriemål allerede, og bogen tilføjer nye dimensioner og muligheder til livet i kystlandet. Strandhøst kombinerer lystfiskeri, sankning, undervandsjagt, rejestrygning, østersjagt og madlavning i et samlet værk.

 

Om forfatteren
Svend Hamann har beskæftiget sig professionelt med friluftsliv, naturterapi og vild mad igennem
mange år. Han er en aktiv outdoornørd, der dyrker lystfiskeri, ror havkajak, samler urter, laver mad over bål og undervandsjager med harpun.
Svend har 40 års erfaring med outdooraktiviteter ved havet og har med årene specialiseret sig inaturens gastronomi og de vildtlevende råvarer. Han driver virksomheden Strandhøst, der laver sanketure, mad over bål-arrangementer, østers-ture, firmaevents og andre aktiviteter med fokus på naturoplevelser, vild mad og ro i sindet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *