Moderne jæger og samler ?

VELKOMMEN TIL STRANDHØST

Strandhøst beskæftiger sig med vilde fødevarer, simpelt friluftsliv, mad over bål og det at finde ro og afstresning i naturen.

Vi lever i en travl tid,  vi modtager mange informationer og er meget “på”. Her er naturen et fantastisk redskab til at skabe balance i et overloaded system og få ro i hjernen. Ofte er det bare en lille gåtur eller et hurtigt besøg i naturen, måske fordi vi keder os lidt derude.

Her kan en skattejagt på vilde råvarer give lidt spænding, madlavning give sammenhold og et formål. Og samtidig får vi brugt meget mere tid derude.

Strandhøst kombinerer jagten på vild mad med afstresning i naturen og indre ro. Det handler om at komme tættere på naturen, ned i gear og få nogle gode oplevelser. Mødes ved bålet og få fælles glæder med rustik og lækker vild mad, sæsonens råvarer med indslag af alt det man kan finde eller fange derude.

Med i pakken følger også ofte hygge, sjov og et varmende og livgivende bål.

Hvem er strandhøst ?

Firmaet og manden er i dette tilfælde 2 sider af samme sag

“Manden” hedder Svend Hamann og  jeg har beskæftiget sig professionelt med friluftsliv, naturterapi og vild mad igennem mange år. Jeg er er en outdoornørd der dyrker lystfiskeri, ror havkajak, samler urter, laver mad over bål og undervandsjager med harpun. Jeg arbejder på en bog om vild mad ved havet. Den udkommer forår 2024 på Musmann Forlag.

Jeg har små 40 års erfaring med outdooraktiviteter ved havet og har med årene specialiseret sig inden for naturens gastronomi,  de vildtlevende råvarer og naturens gavnlige virkninger på vores mentale helbered. Du kan læse mere udførligt om mig i afsnittet om.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *