Vild (bål)mad Workshop

Brug en dag i naturen med dit team, firma eller gruppe.

I lærer om vild mad og madlavningsteknikker over bål.

I fællesskab laves en lækker menu og i kan derefter nyde maden, et glas vin og  roen omkring bålet.

 

 

Firmaevent Ry

Indhold:

  • Intro til samling/fangst af vilde råvarer i naturen
  • Sanketur, skaldyrssamling, svampetur, tanghøst efter aftale.
  • “Outdoor cooking” over bål med indslag af de sankede/indfangne råvarer
  • Lokale/økologiske råvarer og vildt/fisk i bålkøkkenet – menu aftales forud.
  • Drikkevarer kan inkluderes og tilpasses efter aftale.
  • Brænde, miljørigtig engangsservice, bålgrej og madlavningsborde
  • Facilitet ved Mariendal syd for Aarhus, men vi kommer gerne til lokalområdet.
  • Kompetent sanke-ekspert og bålkok igennem hele dagen
  • Kørsel i Jylland

Menu eksempel: 

Menuerne til vild mad workshoppen følger årstiderne og udvalget af vilde råvarer og tilpasses individuelt. Råvarene er økologisk, lokale og i sæson.

Herunder et eksempel på en efterårsmenu.

Efterår

Hjertesalat – Røget fasan – Syrnet fløde – Vilde urter og Blomster   Metode: Grillning over flammer.

Krondyr – Grillet salat – Surdejsbrød    Metode: Langtidsbasering over bål 

Æble -Vilde bær- Marcipan -Fraice  Metode: Bagning m. Dutchoven i bålets kerne

Der er andre muligheder og sæsonmenuer også i efteråret.

Pris aftales individuelt da den vil svinge meget ifht. leje af faciliteter, menu, drikkevarer mv.

Typisk niveau er 900 – 1200 kr per person.

Årstid: Marts-November.

Antal 8 – 25 personer

Venligst send mail til kontakt@strandhoest.dk med kort info om antal og lokalitet.