Kurser og Ture

Strandhøst tilbyder ture og events centreret omkring at sanke, fiske, uvjage, høste tang, samle skaldyr og lave mad på stranden af de vilde råvarer.

Det er muligt at arrangere en tur, firmaevent, teambuilding, polterarbend mv. med det formål,  at fange/samle sin egen mad  og efterfølgende tilberede den på stranden.

Strandhøst har kendskab til en del lokaliteter med shelterfaciliteter toiletter osv. så det behøver ikke være super primitivt at få en god udendørs oplevelse.

Efter årstid og antal deltagere kan vi sammensætte et event, der passer til netop jer.

Det kan feks. være :

– Teambuilding omkring at finde vild mad og lave et måltid

– Fiske eller uv-jagt tur med efterfølgende bålmiddag

– Et kort sankekursus på 2 timer, hvor vi går en tur og finder spiselige urter mv.

-Tur efter blåmuslinger det dampes over bål og serveres med brød og kold hvidvin   (fangstgaranti)

-Middag på stranden – Outdoor cooking – Strandhoest samler råvarer og tilbereder et vildt   måltid. I skal bare gå tur og spise en lækker 3 retters on location.

Der er mange muligheder. Det handler om vild mad og oplevelser – og vi kan helt sikkert finde noget der passer til dig og de mennesker du vil have med.

Eller mail til: strandhoest@gmail.com

Kontakt mig via Facebook – https://www.facebook.com/Strandhoest-2239006662799546

 

Og lad os sammen finde ud af hvad jeg kan gøre for jer.

2 kommentarer

 • Tone Lysholm

  Hej Strandhøst,

  Jeg skal arrangere et team-event på mit arbejde d. 9. april, og har en idé om at det kunne være sjovt at lave noget ude i naturen. Vi kommer til at være omkring 10 +/- og vi har fra kl. 16-19 ca. Vil I kunne tilbyde noget i det tidsrum og på den dag?

  Vh,
  Tone

  • Strandhøst

   Hej Tone Det kan jeg desværre ikke , da der er fuldt booket lige deromkring. Du kan evn kigge lidt rundt under events på min hjemmeside hvis i vil forsøge en anden gang 🙂 … Bedste hilsner Svend/Strandhøst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *