Gummistøvler og Waders

Sexede er de ikke – men de er uendligt praktiske når man færdes i strandkanten eller lidt ude i vandet. En bare lidt seriøs strandhøster kommer ikke udenom et par solide gummistøvler, hvis man skal ud og høste muslinger, østers og tang. 

Og man skal ikke være specielt bidt af at, fiske og samle, før et par waders bliver et rigtigt fornuftig stykke udstyr.

Med et par waders kan du stryge rejer, vade ud og øge rækkevidden med din fiskestang, høste tang på lidt dybere vand, og vade ud til banker af muslinger og østers.

Kort fortalt øger du din rækkevide og dit sanke/fiske område.

Man kan sagtens klare sig med gummistøvler, men et par waders øger mulighederne når man sanker, høster og fisker i havet. Hvis man ikke synes det ser så smart ud igen, så kan man jo have grejet liggende i bilen og kun bruge det når man har fundet sit spot. Der må hver enkelt gøre op med sig selv, hvor forfængelig og modebevidst man er….. 

Jeg talte engang med en fisker på stranden, der insisterede på at han en lun sommeraften havde scoret en fremmed pige, imens han var iført sine waders og fuldt fiskeudstyr. 🙂

 

Det må have været lystfiskerpral i turbo-udgave,  for et par waders klæder de færreste.

Men nu tager vi jo heller ikke ud og høster på stranden for at gøre os til og spille smarte.  Så anskaf du dig bare et par røjsere,  og så du kan komme lidt ud i vandet og høste 🙂 …

Hvad skal man så købe ?

Det handler primært om at holde sig tør, og i ydermånederne også varm, hvilket lettest opnås i neoprenprodukter, der ud over at være vandtætte også holder på varmen. Jeg anbefaler disse produkter der både er solide, varme og ikke koster en bondegård:

Waders: Neoprenwaders (reklamelink)

Gummistøvler : Neoprengummistøvler i naturgummi (reklamelink)

God tur !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *