Kandiserede Hybenroser
Gem sommeren i glas eller bøtter og lav en let og enkel pynt til kager, brug dem på is eller på din morgen-yougurt. En mørk vinterweekendmorgen kan det være ret hyggeligt, at tænke tilbage på sommeren, imens man knaser løs i müsli og hybenblade der smager af sommer, strand og sukker.
Ingredienser:
Mange hybenroser
Flormelis
Stor Plasticpose
Fremgangsmåde:
Put et par spiseskeer flormelis i posen sammen med 6-8 håndfulde hybenroser.
Pust forsigtigt posen op og luk den så den nu er en “ballon” der indeholder roser, flormelis og luft.
Rystposen så der kommer et fint lag flormelis på rosenbladende.
Fordel bladene i eet lag på en bradepande og bag dem i ca 30 minutter ved 120 grader.
Når de krøller lidt og er gennemtørre er de færdige. Gem i lufttæt glas eller bøtte og anvend som den luxusvare det nu er 🙂
2 kommentarer
Julie
Hvor lang tid kan de holde sig på glas 😊
Strandhøst
De mister aroma og smag med tiden men et år uden problemer, hvis de er tørret ordentligt igennem, 🙂