Vild (bål)mad Workshop
Brug en dag i naturen med dit team, firma eller gruppe.
I lærer om vild mad og madlavningsteknikker over bål.
I fællesskab laves en lækker menu og i kan derefter nyde maden, et glas vin og roen omkring bålet.
Indhold:
- Intro til samling/fangst af vilde råvarer i naturen
- Sanketur, skaldyrssamling, svampetur, tanghøst efter aftale.
- “Outdoor cooking” over bål med indslag af de sankede/indfangne råvarer
- Lokale/økologiske råvarer og vildt/fisk i bålkøkkenet – menu aftales forud.
- Drikkevarer kan inkluderes og tilpasses efter aftale.
- Brænde, miljørigtig engangsservice, bålgrej og madlavningsborde
- Facilitet ved Mariendal syd for Aarhus, men vi kommer gerne til lokalområdet.
- Kompetent sanke-ekspert og bålkok igennem hele dagen
- Kørsel i Jylland
Menu eksempel:
Menuerne til vild mad workshoppen følger årstiderne og udvalget af vilde råvarer og tilpasses individuelt. Råvarene er økologisk, lokale og i sæson.
Herunder et eksempel på en efterårsmenu.
Efterår
Hjertesalat – Røget fasan – Syrnet fløde – Vilde urter og Blomster Metode: Grillning over flammer.
Krondyr – Grillet salat – Surdejsbrød Metode: Langtidsbasering over bål
Æble -Vilde bær- Marcipan -Fraice Metode: Bagning m. Dutchoven i bålets kerne
Der er andre muligheder og sæsonmenuer også i efteråret.
Pris aftales individuelt da den vil svinge meget ifht. leje af faciliteter, menu, drikkevarer mv.
Typisk niveau er 900 – 1200 kr per person.
Årstid: Marts-November.
Antal 8 – 25 personer
Venligst send mail til kontakt@strandhoest.dk med kort info om antal og lokalitet.