Guides & Udstyr

METODE

Hvordan gør man ?

Den rigtige forberedelse er en forudsætning for, at opnå gode resultater,  når man tager ud for at høste på stranden.  Derfor er her en sektion med guides til hvordan man mest effektivt og med størst chance for succes ,fanger eller samler de enkelte arter på kysten eller ved fjorden.

Her er de forskellige metoder man bruger for at fange og indsamle mad på stranden :

Sanke ved kysten

Sankning i havet

Fiskeri med Stang

 Undervandsjagt

Høst af tang – Til forråd

Strygning af rejer

Disse forskellige metoder bliver med tiden behandlet een efter een her på Strandhøst.

Udstyr

Til de forskellige metoder hører forskelligt grej – og heldigvis for det.

Jeg elsker grej !

Der findes i min verden få ting der er bedre end at stå med det rette værktøj til at løse en given opgave. Det rigtige værktøj er det halve arbejde. I denne sektion gennemgår jeg fremover forskelligt grej, der alt sammen kan bruges til friluftsliv og vild mad.

Det være sig alt fra sankekurve, knive, fiskestænger og stormkøkken til mere specialiserede ting som harpuner, våddragter, østersknive og outdoor-køkken-grej…… Intet er helligt når grejnørden går i gang 🙂

 

Det grej jeg anbefaler understøttes med links til hvor det kan købes – det er såkaldte affiliatelinks hvilket betyder at jeg tjener en lille skilling hvis du går til webshoppen via dette link. Det er hverken billigere eller dyrere for dig, men du støtter strandhøsts arbejde og gør det muligt at drive denne blog.  Så tak for det hvis du bruger disse.