Vild (bål)mad Workshop

 Vild mad Workshop

Brug en hel dag i naturen med dit team, firma eller gruppe og find, fang, tilbered og nyd naturen og den vilde mad.

 

Foto: Fra en firmatur m Strandhøst til kysten syd for Aarhus.  ©strandhøst

Det får du:

  • Bål og velkomstdrik m/u alkohol på det aftalte spot
  • Intro til fiskeri, skaldyrssamling, krabbefiskeri og/eller sankning af vilde urter – evt. i hold
  • Tilberedning af en aftalt “vild menu” over bål med indslag af de sankede/indfangne råvarer
  • Der arbejdes helst med sæsonråvarer, økologi og vildt/fisk i bålkøkkenet
  • Drikkevarer kan inkluderes og tilpasses efter aftale
  • Brænde, miljørigtig engangsservice, bålgrej og madlavningsborde
  • Kompetent sanke-ekspert og bålkok igennem hele dagen
  • Kørsel i Jylland

Menu eksempel

Menuerne til vild mad workshoppen følger årstiderne og udvalget af vilde råvarer og kan tilpasses individuelt.

Herunder et eksempel på en efterårsmenu.

Efterår

Hjertesalat – Røget fasan – Syrnet fløde – Vilde urter og Blomster

Metode: Grillning over flammer.

Hjortevildt – Grønt i Gløder – Surdejsbrød – Vild chimmichurri

Metode: Langtidsbasering over bål + Stegning direkte i gløder

Æble -Vilde bær-Mørdej- Fraice

Metode: Bagning m. Dutchoven i bålets kerne

Vildmarkskaffe 

Pris aftales individuelt da den vil svinge ifht. leje af faciliteter, menu, drikkevarer mv.
Årstid: Marts-November.

Venligst send mail til kontakt@strandhoest.dk med kort info om antal og lokalitet.

 

Foto: Svend Hamann fra Strandhøst fortæller om sankede urter ©Strandhøst