
Vild (bål)mad Workshop
Vild mad Workshop
Brug en hel dag i naturen med dit team, firma eller gruppe og find, fang, tilbered og nyd naturen og den vilde mad.
Foto: Fra en firmatur m Strandhøst til kysten syd for Aarhus. ©strandhøst
Det får du:
- Bål og velkomstdrik m/u alkohol på det aftalte spot
- Intro til fiskeri, skaldyrssamling, krabbefiskeri og/eller sankning af vilde urter – evt. i hold
- Tilberedning af en aftalt “vild menu” over bål med indslag af de sankede/indfangne råvarer
- Der arbejdes helst med sæsonråvarer, økologi og vildt/fisk i bålkøkkenet
- Drikkevarer kan inkluderes og tilpasses efter aftale
- Brænde, miljørigtig engangsservice, bålgrej og madlavningsborde
- Kompetent sanke-ekspert og bålkok igennem hele dagen
- Kørsel i Jylland
Menu eksempel
Menuerne til vild mad workshoppen følger årstiderne og udvalget af vilde råvarer og kan tilpasses individuelt.
Herunder et eksempel på en efterårsmenu.
Efterår
Hjertesalat – Røget fasan – Syrnet fløde – Vilde urter og Blomster
Metode: Grillning over flammer.
Hjortevildt – Grønt i Gløder – Surdejsbrød – Vild chimmichurri
Metode: Langtidsbasering over bål + Stegning direkte i gløder
Æble -Vilde bær-Mørdej- Fraice
Metode: Bagning m. Dutchoven i bålets kerne
Vildmarkskaffe
Pris aftales individuelt da den vil svinge ifht. leje af faciliteter, menu, drikkevarer mv.
Årstid: Marts-November.
Venligst send mail til kontakt@strandhoest.dk med kort info om antal og lokalitet.
Foto: Svend Hamann fra Strandhøst fortæller om sankede urter ©Strandhøst