
Vild (bål)mad Workshop
Vild bålmad – Workshop
Brug en dag i naturen med dit team, firma eller gruppe.
I lærer om vild mad og madlavningsteknikker over bål.
I fællesskab laves en lækker menu og i kan derefter nyde maden, et glas vin og roen omkring bålet.
Foto: Fra en firmatur m Strandhøst til kysten syd for Aarhus. ©strandhøst
Indhold:
- Bål og velkomstdrik på det aftalte spot
- Intro til samling/fangst af vilde råvarer i naturen
- Sanketur, krabbefiskeri, skaldyrssamling, tanghøst efter aftale.
- Tilberedning af en aftalt “vild menu” over bål med indslag af de sankede/indfangne råvarer
- Der arbejdes med lokale/økologiske råvarer og vildt/fisk i bålkøkkenet.
- Intro til forskellige teknikker til at lave mad over bål.
- Drikkevarer kan inkluderes og tilpasses efter aftale.
- Brænde, miljørigtig engangsservice, bålgrej og madlavningsborde
- Kompetent sanke-ekspert og bålkok igennem hele dagen
- Kørsel i Jylland
Menu eksempel:
Menuerne til vild mad workshoppen følger årstiderne og udvalget af vilde råvarer og kan tilpasses individuelt.
Herunder et eksempel på en efterårsmenu.
Efterår
Hjertesalat – Røget fasan – Syrnet fløde – Vilde urter og Blomster
Metode: Grillning over flammer.
Hjortevildt – Grønt i Gløder – Surdejsbrød – Vild chimmichurri
Metode: Langtidsbasering over bål + Stegning direkte i gløder
Æble -Vilde bær- Marcipan -Fraice
Metode: Bagning m. Dutchoven i bålets kerne
Der er andre muligheder og sæsonmenuer.
Pris aftales individuelt da den vil svinge meget ifht. leje af faciliteter, menu, drikkevarer mv.
Der er også mulighed for at tilkøbe lejrbålsguitar og fællessang – ca 45 min
Årstid: Marts-November.
Venligst send mail til kontakt@strandhoest.dk med kort info om antal og lokalitet.
Foto: Svend Hamann fra Strandhøst fortæller om sankede urter ©Strandhøst