Strandhøst
VILD MAD & NATUR
Event/Kursus
Sanketur
Vild (bål)mad Workshop
Vild mad workshop – lille pakke
Lav din egen Gin – Tur
Østerstur Limfjorden eller Djursland
Svampetur for begyndere
Friluftsliv for kvinder – Minikursus
Sanketur – kort
Bøf, Bål og Bajere
Vild Mad
Fisk & Skaldyr
Havørred
Makrel
Hornfisk
Sej
Pighvar
Skrubbe
Blåmusling
Fjordrejer
Taskekrabbe
Østers
Strandkrabbe
Planter & Tang
Strandsennep
Salturt ( Kveller)
Skovløg
Strandmælde
Hybenroser
Strandbede
Løgkarse
Havtorn
Enebær
Strandarve
Rød Tvetand
Strandkål
Ramsløg
Klitrose
Fuglegræs
Lægekokleare
Judasøre
Blæretang
Sukkertang
Opskrifter
Vild Drik- Hyben/Havtorn
Varmrøget Fisk – En Guide
Tørring af vilde urter
Fisk på varme sten – Stenfisk
Søtunge Meuniére m Brændenælde og Strandfladbælg.
Catch and Cook – Fladfisk En Papilotte
Tørrede Hybenroser
Strand-Pesto
Hybenrose Sirup
Havørred på sten
Catch and Cook – Blåmuslinger
Strandbede med Chorizo
Pighvar med asparges, vilde urter og brændt citron
Vintersalat med Fuglegræs
Østers på 4 måder
Røget Blåmusling
Klitrose Vodka/Kryddersnaps
Saltindbagt Mørbrad m. Vilde Urter tilberedt i bål
Havørred m. sukker og salturt
Røget Skrubbe
Moules Marinières
Guides og Udstyr
At Sanke
Undervandsjagt
Find mad i havet
Guide til fiskeri fra kysten
Lav mad i det fri
10 tips til din første Sheltertur
Strandhøsterens 5 bud
Sådan laver du et bål
7 Grejtips til dit friluftsliv
Pakkeliste til Sheltertur
7 tips til vinterovernatning i DK
Lav mad udendørs – The basics
Knob og knuder
Shelter overnatning
Kniv og Økse
Sovepose
Liggeunderlag
Tarp
Bålpande
Regntøj / Skaltøj
Bog
TV portræt
Om
Event/Kursus
Sanketur
Vild (bål)mad Workshop
Vild mad workshop – lille pakke
Lav din egen Gin – Tur
Østerstur Limfjorden eller Djursland
Svampetur for begyndere
Friluftsliv for kvinder – Minikursus
Sanketur – kort
Bøf, Bål og Bajere
Vild Mad
Fisk & Skaldyr
Havørred
Makrel
Hornfisk
Sej
Pighvar
Skrubbe
Blåmusling
Fjordrejer
Taskekrabbe
Østers
Strandkrabbe
Planter & Tang
Strandsennep
Salturt ( Kveller)
Skovløg
Strandmælde
Hybenroser
Strandbede
Løgkarse
Havtorn
Enebær
Strandarve
Rød Tvetand
Strandkål
Ramsløg
Klitrose
Fuglegræs
Lægekokleare
Judasøre
Blæretang
Sukkertang
Opskrifter
Vild Drik- Hyben/Havtorn
Varmrøget Fisk – En Guide
Tørring af vilde urter
Fisk på varme sten – Stenfisk
Søtunge Meuniére m Brændenælde og Strandfladbælg.
Catch and Cook – Fladfisk En Papilotte
Tørrede Hybenroser
Strand-Pesto
Hybenrose Sirup
Havørred på sten
Catch and Cook – Blåmuslinger
Strandbede med Chorizo
Pighvar med asparges, vilde urter og brændt citron
Vintersalat med Fuglegræs
Østers på 4 måder
Røget Blåmusling
Klitrose Vodka/Kryddersnaps
Saltindbagt Mørbrad m. Vilde Urter tilberedt i bål
Havørred m. sukker og salturt
Røget Skrubbe
Moules Marinières
Guides og Udstyr
At Sanke
Undervandsjagt
Find mad i havet
Guide til fiskeri fra kysten
Lav mad i det fri
10 tips til din første Sheltertur
Strandhøsterens 5 bud
Sådan laver du et bål
7 Grejtips til dit friluftsliv
Pakkeliste til Sheltertur
7 tips til vinterovernatning i DK
Lav mad udendørs – The basics
Knob og knuder
Shelter overnatning
Kniv og Økse
Sovepose
Liggeunderlag
Tarp
Bålpande
Regntøj / Skaltøj
Bog
TV portræt
Om
Sæson